Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Byrådspolitikere på tivolitur i sparetider

Rødovre-politikere rammer Ekstra Bladets forside efter tur i tivoli
KORT NYT29. JUL 2011 10.57

 

Rødovers kommunalbestyrelse kan i dag se sig selv plastret på forsiden af Ekstra Bladet.

Ifølge avisen tog kommunalbestyrelsens medlemmer og deres ægtefæller i sidste måned på en fornøjelig tur til Tivoli, med mad, drikke og underholdning på henholdsvis Nimb, Grøften og i Tivolis koncertsal, hvor man skulle se Rødovre Concert Band spille.

Det skete imens bestyrelsen ved hjælp af besparelser, skulle prøve at lukke et hul på 100 millioner kroner i kommunekassen.

Den socialdemokratiske 1. viceborgmester Jan Kongebro, mener dog ikke, at der er nogen grund til at borgerne bliver forarget over sådan en tur.

- Hvis man ser på alt det arbejde vi lægger i det politiske kommunen og den honorering, man får for det, så synes jeg faktisk det er en beskeden måde at sige tak for arbejdet på, siger Jan Kongebro til P4 København.

Jan Kongebro har ikke noget tal på, hvor meget turen kostede, men mener ikke, at det har været i det man kan betegne som i den dyre ende.

- Det er jo ikke sådan at vi har brugt mange timer på restaurationsbesøg, nu kan jeg se, at man også skriver, at vi har været en tur i grøften. Der har vi været nede og få én øl inden vi tog bussen hjem, det synes jeg ikke, man kan blive forarget over, siger Jan Kongebro.

krn