Billund ansætter ny direktør for voksen-området

Thomas Foged skifter fra direktør i Middelfart Spildevand til direktørpost i Billund Kommune.

BILLUND: 42-årige Thomas Foged er fra 15. februar ny direktør for voksen-området i Billund Kommune, oplyser kommunen. Han er valgt i et ansøgerfelt på 21 kandidater.

Thomas Foged er cand.oecon og kommer til Billund fra en stilling som direktør for Middelfart Spildevand, hvor han har været siden september 2017. Inden da havde han en lang karriere i Middelfart Kommune, hvor han sluttede som økonomichef, og hvor han aktuelt i 2019 blev hentet ind på lån som direktionskonsulent for at hjælpe med at gennemføre budgetprocessen for 2020.

- Billund Kommune har stillet sig selv en spændende og efter min mening rigtig beslutning med den borgervendte organisation, hvor der samarbejdes på tværs af fagligheder og organisation for at gøre en positiv forskel for borgere og deres nære. Det har tiltrukket mig, siger Thomas Foged.

Thomas Foged har arbejdsmæssig været i Middelfart siden 2004 med 13 år i Middelfart Kommune og godt to år som direktør i Middelfart Spildevand. Han har Diplom i ledelse fra UC Lillebælt, hvor han også har undervist.

Den nye direktør bor i Vejle med hustruen Lotte og børnene Mads på 13 og Marie på 9 år. Børnene spiller fodbold i Vejle Boldklub, hvor Thomas Foged er formand for amatørafdelingen.

Thomas Foged afløser Jan Møller Iversen, der stopper i Billund Kommune, når hans åremålskontrakt udløber med udgangen af januar. Jan Møller Iversen har siden oktober haft fokus på nogle særlige ledelsesmæssige opgaver, mens områdechef for Voksenstøtteområdet Pia Mejborn har været konstitueret som daglig leder af voksen-området. 

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt