Arbejdstilsynet giver strakspåbud efter fangeflugt

KORT NYT5. DEC 2019 6.26

SJÆLLAND: Under et besøg den 3. december på retspsykiatrisk afdeling SL10 på psykiatrisygehuset i Slagelse har Arbejdstilsynet udstedt et strakspåbud. Det skriver TV2 Øst. Besøget fra tilsynet sker kort tid efter, at det lykkedes et ledende bandemedlem af gruppen Nord-Nordvest at flygte fra psykiatrisygehuset i Slagelse. Flugten foregik blandt andet ved hjælp af pistoler smuglet ind i en kageæske.

Ifølge et nyhedsbrev udsendt til alle medarbejdere på afdeling SL10, som TV2 Øst er i besiddelse af, skriver Arbejdstilsynet, at psykiatrien i Slagelse 'skal sikre medarbejdernes sikkerhed, når der er bandemedlemmer indlagt i afsnittet'. Af nyhedsbrevet fremgår det også, at man ved psykiatrien i Slagelse er i gang med at finde en midlertidig løsning.

- Dette kunne være, at såfremt der skal være bandemedlemmer på SL10, så vil vi anmode politiet om, at de tager ophold i afsnittet, mens patienten er indlagt, står der i brevet, som er udsendt af afdelingssygeplejersken på SL10 - håbet er dog, at man på sigt ikke skal modtage bandemedlemmer i medium security afsnit.

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt