Alternativet: Fuld støtte fra enig hovedbestyrelse til Josephine Fock
Foto: Ida Guldbæk Arentsen, Ritzau Scanpix

Alternativet: 'Fuld støtte' fra enig hovedbestyrelse til Josephine Fock

Opbakning til den nyvalgte politiske leder efter aviskritik.
26. FEB 2020 5.43

Efter et møde tirsdag aften udtrykker Alternativets hovedbestyrelse 'fuld tillid' til partiets politiske leder Josephine Fock. Støtten er enstemmig.

Mødet blev holdt på baggrund af en kritisk artikel i dagbladet Information, hvor anonyme kilder i weekenden beskrev en række episoder, hvor Josephine Fock skulle have overfuset folk i partiet.

- Josephine gjorde rede for sit perspektiv, og der var en efterfølgende samtale. Der er ikke før mødet eller på mødet kommet noget frem, der støtter anklagerne i artiklen, skriver talsperson Jesper Callesen i en pressemeddelelse.

- På mødet drøftede vi også vores fælles tilgang til ledelse, og hvad vi fortsat skal gøre for at sikre det fremtidige arbejdsmiljø i hele organisationen. Som tidligere nævnt har vi inviteret Informations anonyme kilder til at henvende sig til hovedbestyrelsen. Vi ser frem til samarbejdet med Josephine, skriver Jesper Callesen i pressemeddelelsen.

I Information-artiklen fortalte fire kilder, at de med egne øjne har set Josephine Fock gribe fysisk fat i folk, når hun er blevet vred på dem. En femte kilde tilføjer, at han ikke selv har oplevet Josephine Fock ruske i andre, men at 'hun er fysisk grænseoverskridende'.

Episoderne skulle være fra perioden 2015-2018, da Fock var medlem af Folketinget. Josephine Fock har afvist kritikken. Hun blev valgt som politisk leder 1. februar som afløser for Uffe Elbæk.

Ritzau

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev