Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aleris køber Hamlet

Aleris-koncernen har købt 78 pct. af aktierne i privathospitalet og arbejder på at få alle 100 pct.
16. MAJ 2011 7.49

Aleris har indgået betinget aftale med Danica Pension, Den A. P. Møllerske Støttefond og PFA Pension samt Lundbeck og Nykredit Realkredit om at købe 78 pct.  af aktierne i Privathospitalet Hamlet A/S.

Det er Aleris' ønske at erhverve 100 pct. af aktierne i Privathospitalet Hamlet, og Aleris er i dialog med de resterende aktionærer herom, oplyser selskabet.

Privathospitalet Hamlet er Danmarks største privathospital med tre store  privathospitaler i København og Aarhus. Senest er det tidligere Eira - Privathospitalet Skejby blevet en del af Hamlet. På Hamlet udføres der mere end 12.000 operationer og behandlinger om året. Hamlets vision er at tilbyde undersøgelser og behandlinger på et fagligt og servicemæssigt højt niveau, så patienten i trygge og personlige rammer hurtigst muligt kan blive rask og genvinde sin livskvalitet. Virksomheden beskæftiger ca. 260 ansatte og omsætter for 530 mio. DKK årligt (pro forma).

Aleris har 5.000 ansatte og en omsætning på ca. 5 mia. SEK årligt. Koncernen er repræsenteret i Sverige, Norge og Danmark, hvor Aleris tilbyder serviceydelser inden for fire områder - sundhed, medicinsk diagnostik, ældrepleje og mental sundhed. Aktiviteterne i Danmark er fordelt på Aleris Privathospitaler med fem afdelinger samt Aleris Omsorg, der tilbyder pleje- og omsorgsydelser.

ka