DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Aflyst rengøringsudbud koster Kalundborg ekstraregning

KORT NYT14. JUN 2021 11.44

KALUNDBORG: 3,8 mio. kr., eller hvad der svarer til en ekstraregning på cirka 15 pct., er, hvad Kalundborg Kommune må punge ud med for at få en midlertidig aftale med ISS om rengøring i kommunale institutioner til og med 2022. Den midlertidige aftale har været nødvendig, da økonomiudvalget i maj besluttede at aflyse et udbud af opgaven med henblik på genudbud, da ingen tilbud havde levet op til kommunens krav, skriver sn.dk.

- Vi modtog i alt fire tilbud. De tre af dem opfyldte ikke de nødvendige kriterier, mens det fjerde vist ramte pænt forbi skiven. Vi var egentlig ret sikre på, at vi havde taget alle de fornødne hensyn og vilkår for sådan en aftale. Men det havde vi ikke helt, siger borgmester Martin Damm (V).

Han giver udtryk for, at man køber sig tid med den midlertidige forlængelse, der afløser den nuværende aftale, der stod til at udløbe til september. Den ekstra tid skal bruges til at lave et udbudsmateriale, som sikrer, at kommunen fremadrettet får ordentlig rengøring efter danske ansættelsesvilkår og på danske standarder. Ekstrabevillingen på 3,8 mio. kr. forventes vedtaget på økonomiudvalgets møde denne uge. 

amp