DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Aarhus klar til ny fejring af dronningen i 2022

KORT NYT4. MAR 2021 6.42
TEMA: Corona

AARHUS: Uden en nærmere specificeret dato oplyser Aarhus Kommune, at dronning Margrethes 80 års-fejring skal afholdes i byen næste år. Den skulle være afholdt over to dage i forbindelse med sommertogtet sidste år omkring grundlovsdag, men det blev aflyst og udskudt på ubestemt tid på grund af corona. Aarhus havde håbet på en fejring i forsommeren i år, men nu skulle en fejring i 2022 være ganske vis, hvor majestæten vil være fyldt 82 år.

- Jeg glæder mig over, at vi allerede nu kan se frem til et festligt kongeligt besøg til 2022, hvor vi må regne med at have fået pandemien godt på afstand, så vi atter kan planlægge store forsamlinger og holde en flot og folkelig byfest for vores dronning, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S).

Overdragelsen af kommunernes gave til dronningen sidste år blev også coronavenlig, da 196 skoleelever fra alle 98 kommuner oprindeligt skulle have præsenteret 98 malerier, som skolebørn landet over har malet. I stedet trak KL lod og endte på ti elever fra de fem udvalgte kommuner Horsens, Vejle, Gribskov, Næstved og Frederikshavn.

ibs