Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aabenraa Kommune - nu på Facebook

Facebookside skal gøre det lettere for borgerne at få relevant information fra - og komme i dialog med - kommunen og andre borgere
27. JAN 2012 10.40

AABENRAA: - Facebooksiden skal give borgerne mulighed for at komme i kontakt med kommunen på en uformel måde. Mange borgere oplever kun relationer til kommunen, fordi vi leverer service eller er myndighed på forskellige områder. Det vil vi gerne ændre lidt på ved at opbygge nye relationer til borgerne, dér hvor borgerne befinder sig. Rigtig mange er jo i forvejen på Facebook, og derfor bør vi også være det, fortæller borgmester Tove Larsen (S).

Dialog med borgerne
På Facebooksiden vil borgerne kunne følge med i og kommentere emner, der vedrører kommunen, men også få svar på eventuelle spørgsmål. Kommunens medarbejdere vil stå for at skaffe svar på faktuelle spørgsmål, men borgerne har også mulighed for at hjælpe hinanden og besvare hinandens spørgsmål.

- I Aabenraa Kommune vil vi gerne opleves som venlige, tilgængelige og imødekommende. Vi vil gerne vise borgerne, at det er nemt at komme i kontakt med kommunen, og at vi lytter til dem, siger Tove Larsen.

En måde at holde sig opdateret
Aabenraa vil også bruge Facebooksiden til at gøre borgerne opmærksomme på selvbetjeningsmuligheder, gratis kultur- og naturoplevelser og relevante frister. Det kan fx være en påmindelse, om at bestille pas i god tid inden ferien eller info om, hvornår skøjtebanen åbner igen.

Derudover er det en mulighed for at høre om borgernes egne oplevelse og få deres input. At følge siden vil derfor fungere som et godt værktøj til at holde sig opdateret på, hvad der sker i kommunen - og kommentere det.

Foto: http://www.flickr.com/photos/marcopako/2391747442/sizes/m/in/photostream/

lcl