52-årig igen fængslet for at true politiker

En tidligere dømt for trusler mod byrådsmedlemmer i Odense er igen blevet varetægtsfængslet for at true endnu et byrådsmedlem på Facebook.
10. JAN 2019 6.00

ODENSE: 'Til politiet og politikere i Odense: Det ender i kaos, og det bliver jeres død, når karma kommer tilbage til jer usle mennesker. Jeres synder skriger til himlen. Rolig nu, vi har kun et reb'.

Sådan har en 52-årig kommenteret et Facebook-opslag fra byrådsmedlem i Odense Kommune Tommy Hummelmose (K), og retten i Odense vurderer, at kommentaren er hånende, truende og tilskynder til forbrydelser. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Retten har derfor varetægtsfængslet ham i fire uger. Begrundelsen er også, at den 52-årige tidligere er dømt for trusler mod byrådsmedlemmer, for retten vurderer, at den 52-årige ville fortsætte med at skrive lignende udsagn.

- Han er sigtet for trusler mod en offentligt ansat, tilskyndelse til forbrydelse og for fornærmende tiltale. For det er han blevet varetægtsfængslet i fire uger på grund af risiko for gentagelse, fortæller Monika Mogensen, der er anklagefuldmægtig ved Fyns Politi til TV2 Fyn.

Hans seneste dom er fra midten af august, hvor han fik fem måneders fængsel for at have truet flere byrådsmedlemmer. Truslerne var blandt andet rettet mod rådmand Susanne Crawley Larsen (R) og hendes familie. 

Den 52-årige ankede beslutningen om varetægtsfængsling til landsretten.

eo

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt