Ny hjemmeside skal gøre plejehjemsvalget nemmere

KORT NYT12. DEC 2018 9.15

Hvordan bliver maden lavet? Må man have sin hund med? Hvor stor er lejligheden? Spørgsmålene kan være mange, når man skal vælge plejehjem. Derfor har Sundheds- og Ældreministeriet gjort det mere overskueligt at få overblik over tilbuddene.

På en ny hjemmeside er alle landets plejehjem samlet, så borgere og pårørende nemt kan finde rundt i regler og tilbud. Plejehjemsoversigten.dk har samlet informationer om blandt andet visitation, huseleje og regler for valg at plejehjem - vil man blive i sin kommunen eller et andet sted hen i landet? Alle plejehjem, friplejehjem og plejecentre målrettet ældre er forpligtet til at oprette en profil. Ældreminister Thyra Frank (LA) er glad for den nye hjemmeside, som ifølge hende kan være med til at gøre valgte mere overskueligt. 

- Jeg synes, man med fordel kan gå ind og kigge på Plejehjemsoversigten, inden behovet for at flytte på plejehjem opstår. Det er godt at danne sig en mening om, hvor man gerne vil bo, hvis man en dag ikke længere kan bo i egen bolig og får brug for hjælp døgnet rundt. Det kan også hjælpe de pårørende, hvis man pludselig en dag står med et behov, siger hun.

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt