DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
57 nye er bekræftet smittede med coronavirus
Danish Crown har opdaget coronavirus hos flere medarbejdere på sit slagteri i Ringsted. Tirsdag fortalte virksomheden, at tre medarbejdere på slagteriet var blevet testet positive for virusset. Onsdag kan virksomheden fortælle, at der nu er mindst 15 smittede.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

57 nye er bekræftet smittede med coronavirus

Antallet af nye smittede med covid-19 i Danmark har taget et hop onsdag. Yderligere en er død med virusset.
29. JUL 2020 14.10
TEMA: Corona

57 yderligere er registreret smittet med covid-19 i Danmark siden tirsdag. Det er noget højere end de seneste dages tal. Det viser tal fra Statens Serum Institut onsdag.

Antallet af indlagte er siden tirsdag faldet med en enkelt til 21. Heraf er tre indlagt på intensiv og i respirator. Den sidste måned er det gennemsnitlige antal registreret smittede steget uge for uge. I uge 27 var tallet 18. I sidste uge var det 41.

I Ringsted er der på slagteriet Danish Crown 16 smittede, så et mobilt testcenter skal nu stilles op ved virksomheden.

På grund af tre smittetilfælde, der blev konstateret søndag og mandag, valgte Danish Crown tirsdag at lukke en afdeling med 80 personer, der samtidig blev sendt hjem for at lade sig teste.

Onsdag har Danish Crown besluttet, at de 80 personer alle betragtes som kontaktpersoner til de smittede. Derfor skal de testes i to omgange og have to negative test, inden de igen kan møde på arbejde.

Ritzau