Mobilen lærer medarbejdere sprog

Har du brug for at lære dansk eller engelsk for at kunne begå dig på din arbejdsplads, så brug mobilen
KORT NYT25. SEP 2009 17.17

VEJLE: Det bliver om kort tid virkelighed i projektet Mobil Efteruddannelse. Videnscenter for Integration (VIFIN) har fået 5,5 mio. fra Den Europæiske Socialfond og Regionsrådet i Region Syddanmark til at udvikle mobil- og internetbaserede efteruddannelsesforløb inden for arbejdsrelateret dansk og engelsk.

Mobil Efteruddannelse vil udvikle og afprøve tilbud om efteruddannelse, der baserer sig på innovative kombinationer af mobil, internet og læring.

- Der er stadig mangel på løsninger, der helt praktisk og med effekt går tæt på de uddannelsesbehov, som virksomheder og medarbejdere har, fortæller projektleder Mads Bo-Kristensen.

Både medarbejdere og virksomheder oplever en travl hverdag, hvor der er ringe tid til at deltage i uddannelsesaktiviteter uden for huset. Mobilen har et stort potentiale, fordi det både er en fleksibel og praksisnær måde at lære på. Med vores nye projekt vil vi udforske dette potentiale og udvikle konkrete uddannelseskoncepter.

Udviklingen og afprøvningen af uddannelsesforløbene sker i et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Deltagere i projektet er Sprogcenter Vejle, VUC Trekanten, VUC Vest, AMU Syd, Netværkslokomotivet, BizArt, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole og Handelshøjskolen v/ Aarhus Universitet.
Uddannelsesforløbene vil blive afprøvet i en række af regionens virksomheder.

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev