Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tidligere minister Manu Sareen klar til kommunalpolitik for S

KORT NYT25. MAR 2021 6.45
TEMA: KV21

FREDERIKSBERG: Manu Sareen vil tilbage i dansk politik og stiller derfor op til KV21 på Frederiksberg for Socialdemokratiet. Det skriver FrederiksbergLiv. Sareen har flere ministerposter bag sig, efter at han fra 2011 til 2015 sad i Folketinget for De Radikale. Her var han blandt andet minister for kirke og ligestilling og for nordisk samarbejde. Inden det var han i ti år medlem af Københavns Borgerrepræsentation - også for De Radikale.

Fra 2016 til 2018 var han medlem af Alternativet. Men nu er det altså Socialdemokratiet, han prøver at blive valgt for. Sareen fortæller til ugeavisen, at han meldte sig ind i Socialdemokratiet for mere end et år siden - i januar 2020, fordi han "havde brug for igen at være en del af et fællesskab, og Michael Vindfeldt (Socialdemokratiets borgmesterkandidat på Frederiksberg, red.) havde gjort et rigtig godt indtryk på mig".

Han vil blandt andet være med til at kæmpe for at bryde den sociale arv blandt udsatte børn, fortæller han. Han vil bl.a. kæmpe mod skævvridning af boligmarkedet, som udenlandske boligfonde som Blackstone er med til at skabe, og hjælpe Michael Vindfeldt med at blive den første socialdemokratiske borgmester på Frederiksberg.

Ritzau