dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Påbud til nordsjællandsk plejehjem med 'store problemer'

KORT NYT26. JUN 2020 8.26

GRIBSKOV: Plejehjemmet Attendo Udsigten i Græsted har modtaget påbud af Styrelsen for Patientsikkerhed, som har konstateret en lang række fejl og mangler. Det fremgår af listen om påbud til behandlingssteder på styrelsens hjemmeside, skriver  TV2 Lorry.

Styrelsen skriver i sin konklusion efter et tilsynsbesøg den 21. januar, at rækken af fejl og mangler 'samlet set udgør problemer af større betydning for patientsikkerheden'. Ved tilsynet blev styrelsen blandt andet opmærksom på, at journalføringen var mangelfuld, at der ikke systematisk blev foretaget sygeplejefaglige vurderinger, og at der var problemer med medicinhåndteringen.

Det er anden gang på et halvt år, at et plejehjem, som Attendo driver, får påbud. I februar var det friplejehjemmet Lærkevej i Fredrikssund Kommune, der fik et lignende påbud af Styrelsen for Patientsikkerhed. Tidligere har Attendo også været hovedleverandør af hjemmeplejen i Gribskov Kommune, men den kontrakt blev opsagt i 2018, efter at kommunen havde givet to røde påbud til Attendo.

MG