Sygehus bliver til kollegieværelser i Kalundborg

KORT NYT15. JAN 2020 12.01

KALUNDBORG: Hvor der tidligere var patientstuer og operationslokaler, skal der fremover være ungdomsboliger i Kalundborg. Lige nu venter Brian Vidtøft Nielsen, som ejer det tidligere Kalundborg Sygehus, på, at byggeansøgningen bliver behandlet hos Kalundborg Kommune. Hvis alt går vel, går byggeriet af det nye kollegieum med 170 værelser i gang om en måned, skriver Sjællandske.

Brian Vidtøft Nielsen er revisor og skattekonsulent med firmaet Taxcompany, og derudover har han udlejningsejendomme i blandt andet Regstrup og Amager. I november købte han det tidligere Kalundborg Sygehus med henblik på at omdanne det til kollegium og lejligheder. Hans idé har fået en varm modtagelse hos Kalundborg Kommune.

- Vi synes, at det er et rigtig godt initiativ. Det er godt, at der nogen, som på privat basis etablerer de ungdomsboliger, som der er behov for. Det er en vigtig brik i vores arbejde med at få flere uddannelser til Kalundborg, siger kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen, som også er glad for, at det bliver ungdomsboliger med en god kvalitet.

MG

Se flere stillinger
Nyhedsbrev