Syddanmark hyrer ekstern kontrollør mod social dumping

KORT NYT2. NOV 2019 15.11

SYDDANMARK: Et bredt flertal i Region Syddanmarks regionsråd har besluttet at ansætte eksterne kontrollører, som skal holde øje med, at entreprenører overholder arbejdsklausuler og mod social dumping, når der i de kommende år skal bygges et nye universitetshospital i Odense. 

- Vi står normalt selv for at kontrollere, at arbejdsklausulerne bliver overholdt på vores store sygehusbyggerier. Byggeriet af Nyt OUH er dog så stort og komplekst, at der er god mening i at hente hjælp ude fra til præcis denne opgave. Det er vurderingen, at det vil tage mindst et år, hvis vi skal opbygge denne kontrol-kompetence i vores egen organisation i forhold til byggeriet af Nyt OUH. Det er lang tid, når vi forventer, at byggeriet i alt tager omkring tre år. Derfor er den bedste løsning at hente hjælp udefra, siger Karsten Uno Petersen (S), der er formand for Anlægs- og innovationsudvalget i Region Syddanmark. 

Nyt OUH kommer til at indeholde 224.000 m2 somatisk sygehus og 26.000 m2 psykiatrisygehus. Det er planen, at Region Syddanmark får nøglerne til det nye universitetshospital i slutningen af 2022, og byggeriet er det største i regionen nogensinde. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt