Jammerbugt ansætter ny chef for vækst

JAMMERBUGT: Ny chef for Vækst Jammerbugt bliver Line Renée Thellufsen. Hun tiltræder 1. december og kommer til at stå i spidsen for Jammerbugt Kommunes arbejde med erhverv, turisme, landdistrikter og bosætning.
 
48-årige Line Renée Thellufsen bliver den, der skal videreføre og videreudvikle Jammerbugt Kommunes aktiviteter inden for erhverv, turisme, landdistriktsområdet og bosætning. To af de større opgaver, der ligger i den nærmeste fremtid, er at sikre et frugtbart samarbejde med det nyetablerede Erhvervshus Nordjylland og etablere det nye turismedestinationsselskab mellem Jammerbugt Kommune og fire andre kystkommuner.
 
Line Renée Thellufsen har senest arbejdet som selvstændig konsulent med fokus på en bred vifte af organisatoriske opgaver for blandt andre VisitNordjylland. Hun har tidligere været projektleder og forretningsudvikler for Erhvervshus Nordjylland, hvorfra hun har stort kendskab til kommunale erhvervskontorer. Line Renée Thellufsen afløser tidligere chef for området, Anders Daugberg Stryhn, der i august blev ansat hos Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord efter fire år som chef for Vækst Jammerbugt.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev