DH henter ny direktør fra Danske Regioner

KORT NYT8. OKT 2019 8.54

Danske Handicaporganisationer, DH, har ansat Katrine Tang som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør i Danske Regioner. Katrine Tang overtager posten som direktør for DH efter Lars Midtiby. Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig over, at en stor kapacitet som Katrine Tang bliver ny direktør for DH. Katrine kan gøre DH til et endnu stærkere talerør for mennesker med handicap. Hendes topleder-erfaring fra en paraplyorganisation og fokus på ledelse, udvikling og netværksdannelse vil løfte DH lokalt, på landsplan og internationalt, siger Thorkild Olesen, formand for DH.

- DH står stærkt som interessevaretager og fælles talerør for handicaporganisationerne. Og der er brug for denne stemme. Jeg glæder mig til at lære DH’s politikere, medarbejdere, medlemsorganisationer og lokalafdelinger at kende. Jeg glæder mig til at komme i gang med at sikre indflydelse på den førte politik og udvikle DH som organisation, siger Katrine Tang, som tiltræder stillingen 1. november.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt