Dømt plejefar tiltalt i ny sag om misbrug af plejebørn

KORT NYT4. OKT 2019 6.56

SLAGELSE: En tidligere plejefar er tiltalt i en sag om vold og seksuelle overgreb mod en pige, han havde i pleje i sit hjem i Skælskør fra 2006 til 2007, oplyser TV2 Øst. Ifølge tv-stationen er der tale om den samme plejefar, som i 2008 blev idømt fem års fængsel for vold og seksuelle overgreb mod fire søstre. Slagelse Kommune blev i 2017 dømt til at betale erstatning på 100.000 kr. til tre af de fire søstre.

Den 63-årige tidligere plejefar er nu tiltalt i en sag om voldtægt og mishandling af en otteårig pige, han fik i pleje i begyndelsen af 2006. Den nye sag mod plejefaren skulle have været for Retten i Næstved i denne uge, men blev udskudt på grund af et ønske om yderligere efterforskning.

- Vi er naturligvis stærkt berørt og alvorligt bekymrede for, at endnu en pige tilsyneladende er blevet misbrugt i pleje. Vi betragter sagen med stor alvor, men må afvente dommen og vil, når vi kender dommen, vurdere et eventuelt erstatningsansvar, skriver børn- og ungedirektør Vini Lindhardt til TV2 Øst.

ka

Se flere stillinger
Nyhedsbrev