Nye skilte skal vise turister vejen i Hillerød

KORT NYT5. JUL 2019 12.38

HILLERØD: Det kan være svært at finde rundt i Hillerød som turist, men nu er der hjælp at hente, når man har problemer ved at finde vej til eksempelvis stationen eller slottet. Hillerød Kommune har nemlig opsat ti vejvisningsskilte og otte oversigtstavler rundt omkring i bymidten. Det skriver Hillerødposten.

Det har taget nogle år, fra ideen om skiltene opstod, til de rent faktisk kom op at hænge. Sagen var første gang på dagsordenen til Miljø- og Teknikudvalgets møde i oktober 2017, men det er altså først nu, skiltene er blevet klar. Projektet - som Hillerød Kommune kalder 'Wayfindingprojektet' - skal altså hjælpe turister med at finde vej. Skiltedesignet tager udgangspunkt i Hillerøds identitet som slotsby, og på den ene side af de otte oversigtstavler er der et bykort over Hillerød, og på den anden side et kort over parforcejagtlandskabet.

På de ti vejvisningsskilte bliver der vist vej til Frederiksborg Slot, gågaden, bymuseet, Kulturaksen, SlotsArkaderne, Hillerød Station, Søstien og Turistinformationen på Annaborg, og på skiltene er der også en angivelse af, hvor lang tid det cirka tager at gå turen.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt