VEJLE: Der kommer mindre kød og mere frugt og grønt i fremtidens kommunale kantiner, plejehjem og børnehaver i Vejle. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.
Et af målene i Kommunens Klimaplan 2020 er en halvering af kødforbruget i offentlige institutioner og køkkener i 2030 i forhold til forbruget i 2020.
I 2050 skal forbruget være reduceret med 75 pct. i forhold til i dag. Baggrunden for den målsætning i kommunens klimaplan er, at mad - nærmere bestemt fremstillingen af mad - er en af de tunge poster på det danske CO2-regnskab.
rbr
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.