Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

V-politiker i dobbeltspil om betalingsring

Venstres ordfører på betalingsringen, Martin Geertsen, forsøgte sidste år at sælge systemer til en betalingsring til Københavns Kommune
KORT NYT23. MAR 2012 13.27

KØBENHAVN: Martin Geertsen var for kort tid siden Venstres frontfigur i den vellykkede kamp mod den betalingsring rundt om København, som regeringen havde planer om at gennemføre.

Men sidste år havde Geertsen en helt anden rolle ift. betalingensringen. Her forsøgte han nemlig at få Københavns Kommune til at investere i systemer, som kunne bruges til en betalingsring. Det skriver Ekstra Bladet, der har fået aktindsigt i en henvendelse fra Martin Geertsen til Københavns Kommunes daværende teknik- og miljøborgmester, Bo Asmus Kjeldgaard (SF).

På det tidspunkt arbejdede Martin Geertsen hos konsulentfirmaet Rud Pedersen, og i henvendelsen til borgmesteren skriver han, at han har en kunde, som har systemer, der er gode til at opkræve vejafgifter.

'Vælger man det rigtige system vil det være både nemt og billigt at udvide det til eksempelvis opkrævning af parkeringsafgifter eller en betalingsring for privatbiler,' skriver Geertsen til SF-borgmesteren.

lcl