dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Digitalisering:
Tyske undervisningsministre på studietur til Esbjerg

KORT NYT16. SEP 2021 7.11

ESBJERG: Undervisningsministre fra tre tyske delstater kommer i dag, torsdag, til Esbjerg for at blive klogere på digitale læremidler, læring og trivsel. Undervisningsministrene fra Brandenburg, Schleswig-Holstein og Rheinland-Pfalz skal sammen med andre repræsentanter fra den tyske undervisningssektor høre om fremtidens folkeskole og om, hvordan digitalisering og it er en integreret del af hverdagen i Esbjergs folkeskoler.

- Vi glæder os til at tage imod de tyske gæster og fortælle dem om, hvordan vi arbejder med nutidens og fremtidens folkeskole, hvor digital dannelse og digitale kompetencer er en integreret del af læringsaktiviteterne, siger direktør for Børn & Kultur i Esbjerg Kommune, Jørn Henriksen.

Tyskland er langt bagud mange andre EU-lande på digitalisering, mens det er en naturlig del af hverdagen i danske folkeskoler. Bl.a.stod det klart under coronakrisen, hvor tyske skoler ikke var parate til at gå over til onlineundervisning, da eleverne blev hjemsendt, og daglige coronatal blev sendt via fax.

ibs