Tre organisationer vil udlodde penge til gamle gymnastiksale

KORT NYT11. FEB 2020 12.25

Et nyt samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Lokale- og Anlægsfonden og Danmarks Idrætsforbund vil gøre op med de mange gamle gymnastiksale landet over. De vil med et nyt projekt give skoler og kommuner mulighed for at få del i en pulje på to mio. kr., som skal gå til at modernisere fem udvalgte gymnastiksale. Det skriver Folkeskolen.dk. 

- Der er behov for at se på, hvordan vi kan få moderniseret skolens gymnastiksale, så de i højere grad fungerer som et faglokale på linje med andre faglokaler på skolen. Kravene til idræt og bevægelse i løbet af skoledagen er blevet skærpet, og idræt er blevet et eksamensfag, derfor skal vi selvfølgelig også følge med på facilitetsområdet, siger Torben Hansen, der er udviklingskonsulent i Dansk Skoleidræt, til Folkeskolen.dk.

De tre organisationer inviterer nu skoler og kommuner til at søge om at komme med i projektet, 'Gamle gymnastiksale - nye muligheder', hvor organisationerne også inviterer til en national workshop. De 2.225.000 kr. kommer til at finansiere workshoppen, hovedparten af udviklingsfasen samt en del af anlægsomkostningerne for de fem projekter. 

jeg

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev