Tønder til eftersyn før ny direktør ansættes

KORT NYT21. JUN 2021 12.59

TØNDER: Selvom stillingen som direktør for Børn og Skole, Pleje og Omsorg i Tønder Kommune har været slået op, og ansøgningsfristen er passeret, så bliver der ingen jobsamtaler eller ansættelse i denne omgang. Økonomiudvalget har på anbefaling fra Ansættelsesudvalget besluttet at udskyde ansættelsen af en ny direktør til, at der har været gennemført et eftersyn af kommunens organisering. Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge borgmester Henrik Frandsen (Tønder Listen) kommer organisationens servicetjek, efter at Lars Møldrup blev ansat som ny kommunaldirektør i foråret. Han har ønsket et eftersyn, og derfor er ansættelsen af en ny direktør udskudt, indtil det er overstået, for at kunne sætte det "rigtige hold".

Alle dele af kommunens organisation skal indgå i det store servicetjek, der endnu ikke er nogen tidsramme for. Arbejdet starter med samtaler med organisationens medarbejder i juni, hvorefter arbejdet fortsætter i direktionen. Indtil videre skal Grethe Nielsen, direktør for Social, Sundhed og Arbejdsmarked, varetage Pleje og Omsorg, mens Keld Hansen, der varetager Kultur og Fritid, også skal tage sig af Børn og Skole.

mh