Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Lars Møldrup rykker fra Fanø til Tønder.

Fanøs kommunaldirektør rykker til Tønder

Efter et halvt år på Fanø bliver Lars Møldrup kommunaldirektør i Tønder, hvor han er tidligere fagchef gennem ni år.
30. APR 2021 8.30

TØNDER / FANØ: Det bliver et velkendt ansigt, som fra 1. juni overtager posten som kommunaldirektør i Tønder efter Klaust Liestmann, som ikke har ønsket at forlænge sin kontrakt.

Afløseren bliver 55-årige Lars Møldrup, som i ni år fra 2009 til 2018 arbejdede på Tønder Rådhus som bl.a. fagchef for asylsyd, borgerservice, it, HR og borgmester- og direktionssekretariatet.

Efter to år som direktør i Brand & Redning Sønderjylland blev Lars Møldrup i efteråret ansat som ny kommunaldirektør på Fanø. Men nu vender han altså tilbage til Tønder.

- Jobbet som kommunaldirektør på Fanø var både spændende og udfordrende. Men jeg må blankt erkende, at da stillingen som kommunaldirektør i Tønder blev opslået, så måtte jeg mærke efter og navigere efter denne, siger han og fortsætter:

- Tønder Kommune har mange muligheder og en organisatorisk stærk struktur og organisering. Jeg glæder mig helt utroligt meget til at vende tilbage til Tønder Kommune og et gensyn med alle medarbejderne og netværket omkring organisationen.

Borgmester Henrik Frandsen (Tønder Listen) har sammen med de øvrige medlemmer af økonomiudvalget, to medarbejderrepræsentanter samt to medlemmer af direktionen udgjort ansættelsesudvalget, og borgmesteren kalder den nye kommunaldirektør "en dygtig og engageret leder med et stort kendskab til både en offentlige sektor og Tønder Kommune".

Lars Møldrup er oprindeligt uddannet installatør og har taget en række lederuddannelse, blandt andet en master fra Danmarks Tekniske Universitet. Han er gift, har tre store børn og bor for øjeblikket i Esbjerg.

ak