Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tim Jeppesen blev Fredericias nye topchef

Den nyudpegede kommunaldirektør er medlem af direktionen i Svendborg - og var før det den første direktør i KREVI
23. MAR 2012 10.09

FREDERICA / SVENDBORG: 15. maj skal bilen køre vest på i stedet for syd på for Tim Jeppesen, direktør for kultur, udvikling og erhverv i Svendborg Kommune, lyder det fra det sydfynske.

Den 45-årige Tim Jeppesen, der bor i Odense, er netop blevet valgt til ny kommunaldirektør i Fredericia Kommune blandt 23 ansøgere.

Tim Jeppesen har i tre år været medlem af direktionen i Svendborg Kommune. Han kom til Svendborg fra en stilling som direktør i Krevi - Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut.

- Det har været tre spændende år i Svendborg Kommune, hvor jeg har nydt hvert minut. Men jeg kunne ikke stå for fristelserne i Fredericia Kommune. Som kommunaldirektør i Fredericia Kommune bliver jeg en central spiller i et af Nordeuropas største byudviklingsprojekter i projektet Fredericia C, og bliver en del af en meget stort erhvervsudviklingsindsats i DanmarkC og endelig kommer jeg til at sidde for bordenden i en organisation der arbejder med det mest spændende innovationsarbejde i den kommunale verden, siger Tim Jeppesen, der afløser den 60-årige Søren Adsersen, der har været kommunaldirektør i fæstningsbyen i 12 år.

Tim Jeppesen har som direktør i Svendborg været chef for otte fag enheder og været strategisk ansvarlig for nogle af kommunens største udviklingsprojekter. Bl.a. Tankefuld - et af Fyens største byudviklingsprojekter og et byudviklingsprojekt, a la FredericiaC, hvor bymidten skal forbindes med havnen. For øvrigt et arbejde der også i Svendborg, sker i samarbejde med Realdania, nøjagtig som i Fredericia.

Tim Jeppesen blev i 2006 ansat som KREVI's første direktør. KREVI er en uafhængig statsinstitution under Økonomi- og Indenrigsministeriet. Tim Jeppesen, var som den først ansatte i KREVI, ansvarlig for - sammen med bestyrelsen - at udvikle strategier, værdigrundlag, handlingsplaner, branding- og kommunikationsstrategi, etablere netværk og samarbejdsrelationer.

Inden Tim Jeppesen kom til KREVI var han i perioden 2001 til 2006 projektchef ved KR, Kommunernes Revision, landets største revisions- og rådgivningsvirksomhed på det offentlige marked. I tiden 1995 til 2001 var han Phd. Stipendiat og adjunkt på Syddansk Universitet, hvor han forskede og underviste i offentlig Økonomi, miljøøkonomi samt EU's energi- og miljøpolitik.

Tim Jeppesen er samfundsmatematisk student, Cand. Oecon. fra Odense Universitet og har herudover en række ledelsesuddannelser bl.a. i strategisk byledelse.


ka