Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Adsersen i spidsen for Ringkøbing K

Fredericias afgående kommunaldirektør Søren Adsersen bliver fra september projektdirektør på et nyt byudviklingsprojekt
13. DEC 2011 8.12

RINGKØBING-SKJERN: Ringkøbing K kan i dag præsentere Søren Adsersen som projektdirektør for det nyligt offentliggjorte byudviklingsprojekt, som over de kommende 30 år skal udvikle en helt ny bydel i et attraktivt område, der grænser op til den sydøstlige kant af Ringkøbing by. Adsersen tiltræder 1. september 2012, hvor han er fratrådt sin nuværende stilling som kommunaldirektør i Fredericia.

- Søren Adsersen har bl.a. været dybt involveret i udviklingen af det 600 ha store erhvervsområde DanmarkC og i arbejdet med udviklingen af FredericiaC - den kommende bydel i Fredericia. Han har således både stor erfaring fra andre markante arealudviklingsprojekter og mange års erfaring som topleder, siger Uffe Steiner Jensen, bestyrelsesformand i Ringkøbing K.

Evnen til at tænke anderledes og finde de drivere, som udvikler og forandrer, har Søren Adsersen i høj grad demonstreret igennem det radikale innovationsprojekt 'Fredericia Former Fremtiden', som Fredericia Kommune iværksatte i 2007. Et projekt, som har gjort det muligt for kommunen at ændre centrale servicetilbud til borgerne radikalt - med udbredt borgertilfredshed og positive resultater for kommunen til følge.

Søren Adsersen er født i Oksbøl vest for Varde, er bosiddende i Esbjerg og tilbringer ca. halvdelen af året i sit hus i Vejers tæt ved fødebyen og vestkysten. Med ansættelsen af Søren Adsersen får Ringkøbing K dermed en lokalt kendt vestjyde i stolen som projektdirektør.

Fakta om Søren Adsersen (f. 1952)

2000- : Kommunaldirektør i Fredericia Kommune

1990-2000: Kommunaldirektør i Hillerød Kommune

1980-1990: Stillinger som leder af Økonomiafdelingen og Socialdirektør i Haderslev Kommune, samt som planlægningskonsulent indenfor økonomi og energiplanlægning hos Kommunedata.

1980: Geograf fra Aarhus Universitet

Fakta om Ringkøbing K
Ringkøbing K er et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By. Partnerskabet har til formål at udvikle en helt ny bydel i et attraktivt område, der grænser op til den sydøstlige udkant af Ringkøbing by. Udviklingen af Ringkøbing K vil ske over de kommende 30 år.