Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Søren Adsersen stopper til sommer

Kommunaldirektøren - måske landets bedste, vurderer Thomas Banke - forlader sit job i Fredericia genem 12 år, når han fylder 60
1. NOV 2011 14.14

FREDERICIA: Fredericia Kommunes kommunaldirektør gennem 12 år forlader til sommer stillingen som kommunaldirektør. Derfor går kommunen i den nærmeste fremtid i gang med at finde en afløser for Søren Adsersen. Det bliver direktør Lars Lundgaard fra Lundgaard-konsulenterne, der får til opgave at hjælpe byrådet med at finde en ny kommunaldirektør.

 Kommunaldirektør Søren Adsersen oplyste allerede i begyndelsen af 2010, da jeg overtog borgmesterposten, at han ikke ville fortsætte som kommunaldirektør efter sommeren 2012, hvor han fylder 60 år. Så det har længe været kendt i byrådet, at vi skal ud at lede efter en ny kommunaldirektør, udtaler borgmester Thomas Banke (V) og fortsætter:

Blandt de bedste
- Søren Adsersen fortjener en kæmpestor tak for sin indsats for Fredericia. Det gælder ikke mindst erhvervsudviklingsprojektet DanmarkC og byudviklingsprojektet FredericiaC. Som topleder har Søren ydet en helt usædvanlig indsats. Sørens værdiledelse har skabt en spændende arbejdsplads, der har engageret medarbejderne, og hvor kursen har været klar. Søren har været lederen, der har fået medarbejderne til at gå forrest i forhold til innovation og nytænkning - det har gjort Fredericia Kommune til et forbillede for andre.

- Søren er blandt de bedste kommunaldirektører i Danmark - hvis ikke dén bedste. Han vil blive savnet, både som en fremragende kommunaldirektør men også, som det ordentlige menneske han er. Vi ønsker ham held og lykke på livets videre landevej, slutter Thomas Banke.

Søren Adsersen, der er uddannet geograf fra Aarhus Universitet i 1980, kom til Fredericia i år 2000 efter 10 år på posten som kommunaldirektør i Hillerød Kommune. Forinden havde han hentet erfaring fra både stillingen som leder af Økonomiafdelingen og socialdirektør i Haderslev Kommune, samt som planlægningskonsulent indenfor økonomi og energiplanlægning hos det daværende Kommunedata.

En ny kommunaldirektør forventes at kunne tiltræde 1. juni 2012.

ka