dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Tidligere turistchef stopper i Udvikling Fyn

Tidligere turistchef stopper i Udvikling Fyn

Mistet ledelsesansvar får Lene-Marianne Nielsen til at forlade stillingen som turismekonsulent hos Udvikling Fyn A/S
29. FEB 2012 6.37

FAABORG-MIDTFYN: Ved udgangen af marts stopper den tidligere turistchef i Faaborg-Midtfyn Turistforening, Lene-Marianne Nielsen, sin stilling som turismekonsulent hos Udvikling Fyn A/S.

- Opgaverne i Udvikling Fyn tegner spændende. Men jeg har været rigtigt glad for at være turistchef og har haft det godt med at have ansvaret for at lede indsatsen. Nu, hvor den position ikke er en mulighed i Udvikling Fyn, synes jeg, tiden er inde til, at jeg siger farvel til Faaborg-Midtfyn, fortæller Lene-Marianne Nielsen.

Det er Lene-Marianne Nielsen selv, der efter længere overvejelser har valgt at stoppe. Lene-Marianne Nielsen var ellers udset til at spille en vigtig rolle som turismekonsulent hos Udvikling Fyn A/S, hvor hun blandt andet skulle arbejde med udviklingsopgaver og sponsorater.

To chefer blev til en
I forbindelse med etablering af Udvikling Fyn A/S ved årsskiftet blev der ansat områdeledere med ansvar for både erhverv og turisme i de fem kommuner, som er en del af Udvikling Fyn A/S. Det betød, at to chefstillinger blev til én i Faaborg-Midtfyn, og at den tidligere erhvervschef, John Mogensen, nu er øverste ansvarlige for både erhverv og turisme.

For Lene-Marianne Nielsen har det manglende ledelsesansvar i den nye stilling i Udvikling Fyn A/S vejet tungt i ønsket om at stoppe samarbejdet.

- Jeg blev allerede turistchef i en alder af 25 år, og dengang var jeg landets yngste i det hverv. Jeg har haft en dejlig tid i Faaborg-Midtfyn, hvor jeg har arbejdet nært sammen med turistforeningens bestyrelse, og jeg har også haft et godt samarbejde med John Mogensen, fortæller Lene-Marianne Nielsen.

Fremtiden er uvis
Lene-Marianne Nielsen har igennem årene lagt et stort arbejde i at sætte Faaborg-Midtfyn på landkortet, og hun har sin andel i nye tiltag som krydstogt, filmturisme, Øhavets Dag, Fynske Fristelser, Friluftevent Faaborg og en lang række andre begivenheder. Samtidig har også Shopping Faaborg har nydt godt af hendes arbejde.

Lene-Marianne Nielsen vil nu bruge den næste måned på at overdrage sagerne til John Mogensen og medarbejderne på turistkontoret. Hvad der derefter skal ske, ved Lene-Marianne Nielsen endnu ikke:

- Jeg vil den næste tid bruge mere tid sammen med min familie, og så må jeg efterfølgende finde ud af, hvad fremtiden skal bringe, slutter Lene-Marianne Nielsen.

Udover Faaborg-Midtfyn Kommune er Assens, Nyborg, Odense og Svendborg kommuner medejere af det kommunale aktieselskab Udvikling Fyn A/S.

srl