DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Tidligere Aalborg-rådmand bliver direktør i Randers
Thomas Krarup skifter fra direktørstilling i Jammerbugt til i Randers.
Foto: Randers Kommune

Tidligere Aalborg-rådmand bliver direktør i Randers

Thomas Krarup er blevet ansat som direktør for sundheds-, fritids- og omsorgsområdet i Randers.
25. FEB 2021 9.00

RANDERS: Siden Erik Mouritsen i september valgte at gå på pension, har Randers Kommune søgt efter en ny direktør for sundheds-, fritids- og omsorgsområdet. Thomas Krarup er nu blevet ansat i stillingen, når Erik Mouritsen holder ved udgangen af marts, oplyser kommunen.

Thomas Krarup er blevet hentet ind fra Jammerbugt Kommune, hvor han siden 2018 har været direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen. Ansættelsen kommer, efter at stillingen har været genopslået, og den nye direktør overtager et område, der har været ramt af problemer.

I dokumentaren "Plejehjemmene bag facaden" blev der sidste år afdækket problemer på ældreområdet i blandt andet Randers. Det er tidligere besluttet af byrådet, at der skal foretages en ekstern undersøgelse af området.

- Thomas Krarup har et skarpt blik for at inddrage og anerkende både sine ledere og medarbejdere og sammen skabe de gode løsninger netop inden for sundhed, omsorg og fritid, siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

Thomas Krarup har før sin direktørstilling i Jammerbugt siddet i byrådet for De Konservative i Aalborg og var fra 2014 til 2017 rådmand for Ældre og Handicap. Han er 45 år og bor i Aalborg med sin kone og to børn. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

mh