Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Testcenter Danmark henter direktør fra Styrelsen for Patientsikkerhed

KORT NYT18. MAJ 2020 6.52
TEMA: Corona

Anne-Marie Vangsted, der i dag er direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed, overtager ledelsen af det nye Testcenter Danmark og kommer dermed også til at indgå i direktionen på Statens Serum Institut. Hun tiltræder i stillingen i dag, mandag den 18. maj, oplyser Sundheds- og Ældreministeriet.

- Det er en ekstremt vigtig og udfordrende opgave, som Testcenter Danmark udfører – og den rolle vil blive stadig vigtigere i den kommende tid, hvor vi genåbner samfundet. Som borgere skal vi have en nem og ukompliceret adgang til at blive testet for covod-19. Og som samfund er det afgørende, at sundhedsmyndighederne kan følge smittens udvikling, så der kan reageres rettidigt. Det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Anne-Marie Vangsted.

Hun er uddannet cand.pharm. og har en lang karriere bag sig med stillinger i blandt andet Lægemiddelstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og senest som direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed, en stilling, som enhedschef og overlæge Anette Lykke Petri konstitueres i.

eo