Tech- og takeawayrådgivning skal redde restauranter og butikker
Efter at regeringen har bebudet, at restauranter skal holde lukket pga. faren for smittespredning, er mange restauranter gået over til at tilbyde takeaway.
Foto: Brian Bjeldbak, Ritzau Scanpix

Tech- og takeawayrådgivning skal redde restauranter og butikker

BusinessAalborg hjælper lukningstruede firmaer med at lægge om til websalg og takeaway.
22. MAR 2020 11.30
TEMA: Corona

AALBORG: BusinessAalborg oplever et stigende antal henvendelser fra forretninger, der ønsker rådgivning om, hvordan de kan komme igennem coronakrisen, uden at lukke deres virksomhed. 

Det drejer sig især om restauranter og detailbutikker, fortæller direktør i BusinessAalbrog Tonny Thorup til kommunen.dk

- Antallet af henvendelser er eksploderet. Mange af virksomhederne er så pressede, at det for dem først og fremmest handler om at standse blødningen, siger han. 

Derfor hjælper BusinessAalborg restauranter med at omlægge til takeaway, så længe gæsterne ikke må sidde inden døre og nyde deres mad. Til detailbutikkerne har de lavet youtubefilm, der skal skubbe dem i gang med at øge online-salget. 

- Vi forsøger at få virksomhederne til at tænke proaktivt og tage beslutninger. Forsøg med onlinesalg, i stedet for at kaste håndklædet i ringen. Hvis man ikke tør tage beslutningerne, så overlever man nok ikke, siger han. 

Den første restaurant kontaktede BusinessAalborg for en uge siden. De er nu i fuld gang med at levere takeaway-retter til aalborgenserne. 

- Mange kan godt. De skal bare komme sig over chokket, siger Tonny Thorup. 

Læs hele historien på kommunen.dk.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev