Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

TDC-direktør erstatter Eldrup i DONG

Administrerende direktør i TDC, Henrik Poulsen, bliver ny administrerende direktør for DONG Energy

DONG Energy's bestyrelse har besluttet at ansætte Henrik Poulsen som ny administrerende direktør for DONG Energy. Henrik Poulsen kommer fra en stilling som administrerende direktør i TDC A/S. Han tiltræder sin nye stilling senest den 1. november 2012.

- I bestyrelsen glæder vi os over, at Henrik Poulsen har sagt ja til opgaven. DONG Energy er en stærk og veldrevet virksomhed, der især vokser markant inden for havvind og olie- & gasproduktion. Henrik Poulsen er efter bestyrelsens opfattelse den helt rette til at videreføre strategien og til at sikre den fortsatte udvikling af DONG Energy's aktiviteter, siger bestyrelsformand i DONG Fritz Schur.

Henrik Poulsen vægter særligt DONGs rolle i forhold til grøn energi.

- DONG Energy er en stor og spændende virksomhed, der indtager en central position i Danmarks omstilling til grøn energi. Virksomheden er inde i en rivende udvikling og har et fortsat stort potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at realisere. Samtidig er jeg meget tiltrukket af den opgave, der ligger i, at DONG Energy er en virksomhed, som mange har store forventninger til, siger Henrik Poulsen.

Koncernøkonomidirektør Carsten Krogsgaard Thomsen er pr. 12. marts 2012 konstituereret som administrerende direktør for DONG Energy og fortsætter som sådan indtil Henrik Poulsen tiltræder.

krn