DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Syddanmarks tele-konsultationer boomet under corona

KORT NYT16. SEP 2020 8.47

SYDDANMARK: Brugen af telemedicin i Region Syddanmark er boomet under coronakrisen. De gode erfaringer skal tages med og være med til at udbrede brugen af blandt andet videokonsultationer, lyder det fra regionen. 

Første halvår ar 2019 var antallet af digitale konsultationer 341.348, og det er steget til 467.086 første del af i år. Regionen har stort fokus på at fastholde erfaringerne, og de kan forankres sammen med de enkelte patientforløbsbeskrivelser og i de konkrete arbejdsgange.

- Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil se en større grad af telemedicinske løsninger vinde indpas i sundhedsvæsnet. I takt med at flere og flere borgere bliver vant til at klare de fleste ting online, vil efterspørgslen på digitale konsultationer med al sandsynlighed også stige. Vi skal som et moderne sundhedsvæsen være klar til at tilbyde vores patienter de løsninger, de efterspørger, og derfor er både Region Syddanmark og ledelserne på de enkelte sygehuse meget optagede af at udvikle denne del af vores tilbud til borgerne, siger formand for digitaliseringsudvalget Mette Bossen Linnet (V).

ibs