Koncerndirektør Svend Hartling går på pension i 2020

KORT NYT29. NOV 2019 6.41

HOVEDSTADEN: Den kommende koncerndirektør i Region Hovedstaden skal ansættes og have en overdragelsesperiode, inden Svend Hartling tager afsked 30. september 2020, oplyser regionen. Regionsrådet har besluttet, at der skal være tid til at finde en ny koncerndirektør, der fra 1. juni og frem til 30. september skal køre parløb med den afgående koncerndirektør.

- Jeg fylder 66 år 1. september 2020, så derfor har jeg besluttet at gå på pension med udgangen af september. Jeg er utrolig glad for mit arbejde, men jeg glæder mig til mere tid med min familie og mine interesser. Min hustru har i mange år forkælet mig – det er vist på tide, at det er mig, der sørger for at handle og lave mad. Og så har vi jo seks børn og 12 børnebørn. Måske skal jeg prøve at hente dem efter børnehave eller skole, siger Svend Hartling.

Udover sommerhuset i Præstø også glæder sig til at få mere tid til sine store interesse for løb, atletik, skak og bøger. Stillingen som ny koncerndirektør opslås ledig i januar med ansøgningsfrist medio februar.

ka

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt