Sønderborg får stedfortrædende direktør
Klaus Liestmann bliver stedfortrædende direktør for social- og seniorområdet i Sønderborg.

Sønderborg får stedfortrædende direktør

Fra mandag vil tidligere kommunaldirektør Klaus Liestmann være stedfortrædende direktør for social- og seniorområdet i Sønderborg.
11. SEP 2021 7.13

SØNDERBORG: Frem til udgangen af april 2022 vil tidligere kommunaldirektør Klaus Liestmann være stedfortrædende direktør for social- og seniorområdet i Sønderborg, oplyser kommunen. 

Det bliver en erfaren direktør, der mandag begynder i jobbet efter Helle Mønsted Nielsen, der har ønsket at stoppe. Klaus Liestmann er tidligere kommunaldirektør i Tønder og skal nu sikre driften af social- og seniorområdet ind i den nye valgperiode, inden en ny direktør ansættes.

- Jeg er meget glad for, at Klaus Liestmann har indvilliget i at hjælpe Sønderborg Kommune i en vanskelig tid. Og jeg ved, at Klaus med de kompetencer og den erfaring han har som tidligere social- og kommunaldirektør, kan gå direkte ind i funktionen, siger kommunaldirektør i Sønderborg, Tim Hansen.  

Klaus Liestmann glæder sig til at komme i gang med opgaven.

- Jeg er meget glad for, at Sønderborg Kommune vil gøre brug af mine kompetencer og arbejdsindsats på et fagområde, jeg har solid kendskab til. Jeg kender Sønderborg Kommune som en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, og jeg ser frem til at samarbejde med byråd, kollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere på området, siger han.  

Foruden erfaring som kommunaldirektør har han også været direktør for Børn & Skole, Kultur & Fritid og Social, Arbejdsmarked og Sundhed i Tønder, dog med en afstikker til Billund, hvor han var social- og sundhedsdirektør fra 2012-2015.


sfe