Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Skanderborg bliver Årets Musikskolekommune

Dansk Musikskolesammenslutning har udråbt kommunen

 

SKANDERBORG: Æren tilfalder mere end noget andet Skanderborg Musikskole, der med ekstraordinære tiltag - Musik Sociale Aktiviteter, et nyt og fleksibelt musiktilbud, nye lokaler og en overgang fra musikskole til kulturskole - viser, at skolen har både udviklingsevne og fremsyn.

- Det er dejligt, at Skanderborg Musikskole forstår at udnytte de muligheder som nye lokaler, politiske ønsker og kulturelt samarbejde på tværs af kommunegrænser har givet, siger Kultur- og Sundhedsudvalgets formand Jens Grønlund med henvisning til de seneste års politiske fokus og kultursamarbejdet Kulturring Østjylland.

Nyt navn, nye evner
Skanderborg Musikskole skifter nu navn til Skanderborg Kulturskole. Hovedvægten ligger stadig på musikundervisning, men bredere kulturelle tilbud som fx drama, tegnekursus, street-dance og billedkunst er efter sommerferien en fast del af skolens tilbud.

- Med udvidelsen til kulturskole når vi ganske enkelt længere ud - nemlig til de børn og unge, hvis kreative evner ligger inden for andre områder end det musikalske, siger viceborgmester Tage Nielsen (B).

lcl