Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Erik Mouritsen går på pension til februar.
Foto: Randers Kommune

Randers' vicekommunaldirektør Erik Mouritsen går på pension

Direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg har efter 26 års tjeneste besluttet at gå på pension fra 1. februar 2021.

RANDERS: Vicekommunaldirektør og direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg, Erik Mouritsen, har efter 26 års tjeneste besluttet at gå på pension fra 1. februar 2021, oplyser kommunen.

Erik Mouritsen har sat tidspunktet for pension ud fra, at når et nyt byråd efter kommunalvalget i 2021 træder til, så skal der være en ny direktør på plads, som byrådet kan lære at kende, så der ikke sker udskiftning midt i en byrådsperiode.

De sætter kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt pris på, og han er glad for, at det har været muligt at indgå en aftale med Erik Mouritsen om at stå til rådighed for særlige opgaver og introduktion for en ny direktør frem til 31. juli 2021.

Erik Mouritsens karriere startede i statens Skatteforvaltning sideløbende med en politisk karriere som folkevalgt byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Randers Kommune, hvor han var formand for Socialudvalget.

I maj 1994 skiftede han stilling til posten skattedirektør i Randers Kommune og sagde samtidig farvel til politik. Siden har han siddet i en række direktørposter lige fra familieområdet til daginstitutioner, social- og arbejdsmarkedsområdet, ældre, sundhed og handicap.

I 2008, da kommunesammenlægningen var en realitet, fik han til opgave at tegne den nye organisation i Randers Kommune og blev udpeget til jobbet som direktør for forvaltningsområdet Sundhed og omsorg. Siden kom også kulturområdet til, som har Erik Mouritsens store interesse.

ka