DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Sket i ugen:
Opstramning efter sharia og ældresvigt - og nu syv borgmestre der stopper

SKET I UGEN DK Nyt følger i denne tid ikke mindst de daglige coronanyheder på det kommunale område, 2021-budgetterne, der kommer i hus og optakten til KV21.
26. SEP 2020 9.20

Odense kom på dagsordenen i denne uge, da Berlingske kunne beskrive, hvordan en kvinde for at blive skilt blandt andet har skrevet under på, at hun mister retten til sine børn, hvis hendes opførsel krænker familiens ære. Læs Odense politianmelder imam for shariakontrakt.

I Aarhus er efterspillet efter plejesvigtet på Kongsgården i gang, læs Politikere anbefaler udskiftning af vicedirektør i ældreforvaltning. Vi samler historier fra svigt i ældreplejen over hele landet i temaet Ældresvigt.

I København blev ugens navnehistorie, at Marcus Knuth (K) stopper og erstattes af V-politiker. I Randers, at Vicekommunaldirektør Erik Mouritsen går på pension.

I ugens løb har vi beskrevet, hvordan anden corona-bølge håndteres i kommunerne - og fik du ikke læst historien efter de opblussede smittetal, er den her: Hjemmearbejde, virtuelle møder og ensretning i byrummet.

DK Nyt bringer daglige opsamlinger om håndteringen af pandemiens udbredelse og hvoran smittetallene oudvikler sig under temaet Corona.

I optakten til KV21 blev der i ugens løb lagt mærke til, at Haderslev skal have ny borgmester, hvilket er nummer syv - heraf fem fra venstre og to socialdemokratiske - og også: En OL-guldvinder og en borgmesterdatter blander sig i spids-opgør.

DK Nyt følger med i udpegninger af spidskandidater i både små og store partier over hele landet - se dækningen på temaet KV21.

Det er højsæson for de kommunale budgetaftaler, der nu er i hus i godt over halvdelen af de 98 kommuner. DK Nyt omtaler dem alle, find dem under vores Budget 2021-tema.

Og så har sexisme også ramt KL's dagsorden, der nu starter en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse. KL sætter fokus på sexisme i byrådene

God weekend!