Også DF-spidsen i Esbjerg melder sig ud
Olfert Krog er tidligere vicepolitiinspektør ved Syd- og Sønderjyllands Politi og har udover byrådet i Esbjerg også været valgt til det syddanske regionsråd.
Foto: John Randeris

Også DF-spidsen i Esbjerg melder sig ud

Det dårlige arbejdsmiljø for de ansatte på partikontoret slog hovedet på sømmet for Olfert Krog.
7. JUN 2022 14.51

ESBJERG: Dansk Folkeparti er fra dags dato ikke længere repræsenteret i Esbjerg Byråd, for spidsen fra KV21 Olfert Krog har meldt sig ud. I løbet af få år er partiet dermed gået fra tre byrådsmedlemmer til nul, skriver JydskeVestkysten.
 
- Jeg accepterede, da vi fik en ny formand, at Morten Messerschmidt var valgt på demokratisk vis med 60 pct. af stemmerne, og så arbejder man videre derfra, så det har isoleret set ikke noget med formandsskiftet at gøre. Men derefter flygter seks folketingsmedlemmer, Arbejdstilsynet konstaterer, at arbejdsmiljøet hos DF på Christiansborg er så dårligt, at det er et muligt brud på loven, og så har vi ny ballade i forbindelse med afstemningen om forsvarsforbeholdet, hvor man går ud og kritiserer den tidligere formand for at blive væk fra en valgfest.

Det sidste er bare hovedet på sømmet - sagen om det elendige arbejdsmiljø for partiets medarbejdere har jeg simpelthen ikke kunnet forlige mig med. Man skal ikke blive syg af at gå på arbejde, hverken i et parti, der kæmper for de svage i samfundet, eller andre steder, siger Olfert Krog. 

Senest var det Kristoffer Hjort Storm, der er rådmand for Senior- og Omsorgsforvaltningen i Aalborg, der valgte at forlade Dansk Folkeparti.

I Esbjerg fik DF kun Olfert Krog valgt ind ved KV21. Ved KV17 fik partiet tre ind, men to meldte sig ud i perioden og efterlod Krog alene tilbage.

Både i Aalborg og Esbjerg er DF dermed ikke længere repræsenteret i byrådet.

ka