Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny SKI-aftale om telekommunikation fra i dag

Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S har indgået en ny bred rammeaftale for det offentliges køb af telekommunikation - til rigtig skarpe priser, siger SKI-direktøren
15. JUL 2011 10.41

Den nye aftale 'Tele- og datakommunikation 02.08' giver offentlige institutioner mulighed for at købe en bred vifte af teleydelser. Den træder efter planen i kraft 15. juli, oplyser SKI i en pressemeddelelse.

- Teleområdet er højt prioriteret hos SKI. Og jeg glæder mig over, at offentlige myndigheder igen kan få dækket deres behov for telekommunikation på vores rammeaftale, endda til meget konkurrencedygtige priser, siger adm. direktør i SKI, Signe Lynggaard Madsen.

Den ny rammeaftale består af to delaftaler, og SKI har valgt tre leverandører på delaftale 1: "Telekommunikation og Internet til hjemme-arbejdspladser". På delaftale 2: "Terminaler til telefoni og mobilbredbånd" har SKI valgt tre leverandører, heraf et konsortium.

Delaftale 1 dækker bl.a. abonnementer til fastnet- og mobiltelefoni, samt internetforbindelser til hjemmearbejdspladser, mens delaftale 2 omfatter køb af mobiltelefoner samt diverse tilbehør.

SKI's adm. direktør er tilfreds med, at de valgte leverandører har budt ind med priser, der ligger ca. 70-80 pct. under deres listepriser. For mobiltelefoni ligger priserne på ca. 65-85 pct. under listepriserne.

- Vi har prioriteret at få den nye teleaftale klar meget hurtigt. Jeg er glad for, at det samtidig er lykkedes at få så skarpe priser, at offentlige myndigheder kan opnå væsentlige besparelser på teleområdet, siger Signe Lynggaard Madsen.

Teleaftalen er den første aftale, der træder i kraft, af godt 20 rammeaftaler, som SKI lancerer i løbet af et år.

Fokus i det nye SKI er, at aftalerne er juridisk holdbare, konkurrencedygtige, lette at anvende og rammer kundernes behov.

SKI har foretaget genudbuddet af aftalen i tæt samarbejde med Kammeradvokaten.

mou