DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Ny direktør for private hospitaler

Ny direktør for private hospitaler

Erfaren branchemand i spidsen for landets største privathospital
1. MAR 2012 9.11

PRIVATE HOSPITALER: Foråret 2011 annoncerede den nordiske sundhedskoncern Aleris købet af Privathospitalet Hamlet med afdelinger på Frederiksberg, i Søborg og i Aarhus. Ved sammenlægningen af Hamlet med Aleris' eksisterende privathospitaler i Danmark blev Nis Alstrup konstitueret som adm. direktør for den ny organisation, og de seneste 5 måneder har han arbejdet med den praktiske gennemførelse af fusionen. Nu er konstitueringen blevet afløst af en fast stilling som adm. direktør for den sammenlagte organisation, Aleris-Hamlet Hospitaler, som er Danmarks suverænt største privathospital med 500 ansatte fordelt på 6 fysiske lokaliteter.

Nis Alstrup er uddannet læge i 1989 og opnåede i 1998 speciallægeanerkendelse som kirurg. Han er tidligere formand for Brancheforeningen af Privathospitaler og Klinikker, BPK, og har ud over et indgående branchekendskab også erfaring med at gennemføre fusioner.

Alstrup var stifter af Esbjerg Privathospital A/S i 1998 og direktør herfor frem til 2007, hvor virksomheden fusionerede med Frederiksborg Klinikken og Privathospitalet Dalgas til Danske Privathospitaler. I den nye kæde blev han centerchef for afdelingen i Esbjerg, og i forbindelse med Aleris' opkøb af Danske Privathospitaler i 2008 indtrådte han endvidere i Aleris Privathospitalers bestyrelse.

cgt