Ny app skal give overblik og styrke dialogen på Frederiksberg

KORT NYT13. MAJ 2021 14.05

FREDERIKSBERG: Med appen Min Dialog vil Frederiksberg Kommune gøre det nemmere for byens borgere at få et overblik over deres aftaler med kommunen. Det gælder for borgere, der er i kontakt med sundheds- og omsorgsområdet, som i situationer hvor de skal have fat i deres kontaktperson. Det skriver kommunen.

Formålet med appen, der er den første af sin slags i kommunerne, er at forbedre den kommunale service og gøre systemet mere gennemskueligt for borgerne. I appen er det muligt at give fuldmagt til pårørende, og senere hen er det meningen, at der også skal gives fuld adgang til borgerens journaler og sager inden for sundheds- og omsorgsområdet.

Appen vil blive udrullet løbende, men åbnede 11. maj for borgere, der er i et genoptræningsforløb eller er i kontakt med en specialiseret sygeplejeklinik. Senere skal der bl.a. åbnes for hjemmeplejeområdet, og den skal gøre forskellige ydelser mere tilgængelige for fx modtagere af praktisk hjælp og personlig pleje. Både borgere, Ældre Sagen og Ældrerådet har været inddraget i udviklingen af appen.

mh