Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Musiker bliver ny Viborg-direktør

Fra den 1. august er Lars Stentoft ny direktør for Kultur, Service & Events i Viborg Kommune
22. MAR 2012 9.11

VIBORG: Lars Stentoft er 49 år og har siden 2010 drevet selvstændigt konsulentfirma inden for projekt-, leder- og organisationsudvikling. Frem til 2010 var han direktør for kultur, fritid, kommunikation og erhvervsudvikling i Kolding Kommune - og inden da chef for kultur- og fritidsforvaltningen i Aalborg Kommune.

Den nye Viborg-direktør har en kunstnerisk baggrund fra musikkonservatorium og universitet - og har været udøvende musiker på slagtøj i flere symfoniorkestre og professionelle rock-, jazz- og big bands. Han har en Master of Public Management fra Syddansk Universitet.

Via en række ledende poster i Herning, Aalborg og Kolding Kommune har han været engageret i mange udviklingsprojekter mellem kommune og private aktører - som f.eks. virksomheder, professionelle idrætsklubber og kultur- og uddannelsesinstitutioner.
Som eksempler kan nævnes:

- Nordkraft på Aalborgs havnefront - et stort center for kultur, idræt og oplevelsesøkonomi,
- Videreudvikling af Gigantium i Aalborg til oplevelsesarena for kultur og eliteidræt,
- Designby Kolding - en kommunestrategi med inddragelse af virksomheder og institutioner.

43 valgte at lægge billet ind på stillingen.

Lars Stentoft bor i Herning sammen med Lisbeth Hattens og deres datter på 15 år. Han afløser den tidligere direktør på området, Lars Munkøe, der gik på pension med udgangen af 2011.

Frem til den 1. august 2012 varetager direktør for Fællesstaben, Birgit Plambeck, fortsat ledelsen af Kultur, Service & Events i Viborg Kommune i samarbejde med cheferne på området.

ka