- Vi har to kulturer i Sønderjylland, og 87 år efter genforeningen er det på høje tid, at vi skilter med det. Tosprogede bynavne vil signalere tolerance og åbenhed over for det tyske mindretal, siger Hinrich Jürgensen, formand for Bund Deutscher Nordschleswiger, der er det tyske mindretals organisation i Danmark til ritzau.
Han mener også, at skilte til offentlige bygninger som rådhuse, sygehuse og politistationer i grænselandet bør være på både dansk og tysk, og medarbejdere på rådhuset skal have et skilt på bordet eller blusen, hvis de også taler tysk.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.