DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Midtjyske kommuner styrker social- og sundhedssamarbejde

Fælleskommunalt social- og sundhedssekretariat i Midtjylland får adresse i Viborg og nyansat teamleder.
1. SEP 2020 9.00

MIDTJYLLAND / VIBORG: To sekretariater med hver deres vigtige rolle inden for social- og sundhedsområdet i den midtjyske region bliver nu sammenlagt til ét sekretariat. Det nye sekretariatet får navnet Fælleskommunalt social- og sundhedssekretariat i Midtjylland.

Det er sekretariatet for det kommunale samarbejde på sundhedsområdet og sekretariatet for rammeaftaler på socialområdet, der samles det nye sekretariat.

- Sekretariaterne lægges sammen for at styrke samarbejdet mellem to store områder; socialområdet og sundhedsområdet. Samtidigt styrker vi betjeningen af kommunerne på disse vigtige fælleskommunale områder, siger Jesper Kaas Schmidt, formand for kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region, KD-Net.

Synergi og netværk styrkes

Fælleskommunalt social- og sundhedssekretariat i Midtjylland får base på Viborg Rådhus. Det er en fordel, fordi sekretariatet har et tæt samarbejde med Region Midtjylland, der også har hovedsæde i Viborg.

Maria Eeg Smidt tiltræder som teamleder for sekretariatet pr. 15. september. Hun har en diplomuddannelse i ledelse og kommer fra en stilling som chefkonsulent i Sekretariatet for Rammeaftaler, som har varetaget opgaver for socialområdet i den midtjyske region.

- Jeg er glad for at konsulenterne i de to sekretariater nu samles, så vi sikrer at viden og netværk på begge områder bæres ind i det nye sekretariat. Det giver et godt afsæt for at skabe endnu mere synergi og samarbejde på tværs, siger Maria Eeg Smidt.

Medarbejderne i det nye sekretariat samles i Viborg den 1. januar 2021.

ka