Midt- og vestjyske borgmestre sender tog-brev til minister

KORT NYT27. DEC 2019 8.45

Seks borgmestre fra Midt- og Vestjylland har sammen skrevet et brev til transportminister Benny Engelbrecht (S) vedrørende togforbindelsen til København, som uden nye løsninger hænger i en tynd tråd. Det skriver TV Midtvest. 

Problemet er, når jernbanen fra Vejle til København efter planen bliver elektrificeret, mens strækningen fra Vejle til Struer ikke bliver det, er man nødt til at skifte tog undervejs på turen til/fra København. Og den ekstra tid ved et togskifte kan få store negative konsekvenser, lyder det fra borgmestrene fra Struer, Holstebro, Herning, Lemvig, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern.

- Jeg forstår godt det ønske, der er i Vestjylland i forhold til at bevare togforbindelserne. Men noget af det, vi overvejer, er, kan batteriteknologi være med til at hjælpe os her. I øjeblikket er vi i gang med at teste batteriteknologien på danske toge, blandt andet i Vestjylland. Og når vi bliver klogere på de tests, så er det en vej, som jeg synes skal undersøges nærmere, siger transportminister Benny Engelbrecht (S).

esl  

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt