Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Medarbejder sigtet for blufærdighedskrænkelse
Foto: Colourbox

Medarbejder sigtet for blufærdighedskrænkelse

Forældre til barn i kommunal børnepasning fik mistanke om overgreb
30. MAJ 2012 6.14

AARHUS: Østjyllands Politi har valgt at sigte en medarbejder fra et dagtilbud i den nordlige del af Aarhus mistænkt for blufærdighedskrænkelse af et barn. Sigtelsen kommer, efter at politiet har foretaget videoafhøring af et barn, hvis forældre havde henvendt sig til Børn og Unge med mistanke om overgrebet. Den nu sigtede medarbejder er ligeledes blevet afhørt i sagen. Det oplyser kommunen.

Den pågældende medarbejder har siden mistanken blev kendt, været fritaget for tjeneste og har siden ikke været i institutionen. Den pågældende har ikke tidligere været ansat i andre institutioner i Aarhus Kommune.

Forældre og øvrige medarbejdere i den pågældende institution er orienteret om anmeldelsen, og der vil i den kommende tid være ekstra opmærksomhed på institutionen, fortæller børn- og ungechef Ole Kiil Jakobsen.

- Politiet har vurderet sagen og sigtet den pågældende medarbejder. Vores opgave er at sikre en tryg hverdag for børn og voksne i alle vores institutioner, og i den kommende tid gælder det naturligvis i særlig grad i den pågældende institution, siger Ole Kiil Jakobsen.

bi