FREDERICIA: Projektet 'Længst mulig i eget liv' har vagt interesse hos mange andre kommuner og interesseorganisationer. Projektet er målrettet borgere med behov for hverdagstræning og støtte efter f.eks. indlæggelse på sygdom, sindsvækkelse, tab af ægtefælle eller andre livs omstændigheder, der tærer på kræfterne.
I morgen tirsdag den 25. august får GenoptræningsCentret studiebesøg af Danske Fysioterapeuters landsformand Johnny Kuhr, som også er fungerende formand for Sundhedskartellet, og landsformanden for Ergoterapeutforeningen Gunnar Gamborg.
De to landsformænd har taget imod invitationen til at høre om, hvordan Fredericia Kommune løfter opgaven med genoptræning og rehabilitering.
- Vi har gjort os rigtig mange erfaringer, som vi meget gerne vil have spredt ud til alle andre, der har med genoptræning af borgere at gøre. Derfor er vi rigtig glade for, at begge landsformænd har taget imod invitationen, fortæller Anne-Mette Dalgaard, leder af GenoptræningsCentret i Fredericia.
Ud over en præsentation af GenoptræningsCentrets opgaver, giver Rehabiliteringschef Louise Thule Christensen en orientering om Projekt 'Længst muligt i eget liv' og Direktør for Pleje, Sundhed og Arbejdsmarked Helene Bækmark fortæller om, hvordan rehabilitering kan bruges på tværs i Fredericia Kommune.
tj
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.